A Simple Key For تخریب ساختمان در تهران Unveiled
A Simple Key For تخریب ساختمان در تهران Unveiled
Blog Article
↑ «حسین عبدالباقی، مالک متروپل کیست؟». بیبیسی فارسی نیوز. رضا ثابتی. ۳ خرداد ۱۴۰۱. دریافتشده در ۲۰۲۲-۰۵-۲۸.
↑ «تسلیت نیکزاد در پی حادثه ریزش ساختمان متروپل در آبادان». خبرگزاری مهر. ۲۰۲۲-۰۵-۲۴. دریافتشده در ۲۰۲۲-۰۵-۲۴.
بهتر است که برای عبور لوله های برقکشی ساختمان و لوله کشی ساختمان از کف ساختمان استفاده کرد. زیرا اگر بخواهیم تاسیسات را از دیوار عبور دهیم ممکن است پس از برخورد به ستون های ساختمان نتوان کل مسیر را به صورت توکار کار کرد. همچنین در صورت نشتی لوله ها عمق تخریب به دیوار ساختمان بسیار بیشتر است. اما یکی از دلایل اصلی ترک خوردن دیوار پس از گچکاری است. با توجه به اینکه مسیر لوله آبگرم حرارت اضافی به گچ ساختمان وارد میکند از این رو احتمالاً دیوار ترک خواهد خورد. چنانچه تخریب کف یا تخریب دیوار داخلی بصورت جزئی صورت گیرد ( فقط مسیر لوله های آب و برق کنده شود ) با استفاده از ملات ماسه – سیمان میتوان مسیرهای تخریب شده را پر کرد. فقط توجه به این نکته الزامی است که برای ایجاد چسبندگی مابین ملات قدیمی و جدید پیش از پر کردن مسیر لوله سطح مسیر با آب پاشی بطور کامل خیس شود.
↑ «توقیف اموال عبدالباقی و رسیدگی خارج از نوبت به پرونده متروپل
دوشنبه ۲ خرداد ۱۴۰۱ ساعت ۱۲:۳۰: حدود ۴۰ درصد از ساختمان فروریخت. به علت ناپایداری ساختمان مجاور، امدادرسانی به سختی انجام میشود.
در حین عملیات افرادی که مجری تخریب ساختمان هستند باید دارای ضوابط ایمنی باشند از جمله داشتن کلاه ایمنی، دستکش ، ماسک ، طناب ، کفش و …
↑ «مخبر وارد آبادان شد». خبرگزاری ایلنا. دریافتشده در ۲۰۲۲-۰۶-۰۱.
↑ «حضور رئیسجمهور در محل حادثه متروپل آبادان». ایرنا. ۲۰۲۲-۰۶-۰۳. دریافتشده در ۲۰۲۲-۰۶-۰۶.
بیش از ۵ ماه پس از ریزش اولیه متروپل، در غروب ۴ آبان ۱۴۰۱، همزمان با خیزش ۱۴۰۱ ایران و در روز حمله به حرم شاهچراغ، بخش دیگری از بقایای ساختمان فروریخت.
↑ «چندین کشته و دهها مجروح در پی ریزش ساختمان «متروپل» در آبادان». العربیه فارسی. ۲۰۲۲-۰۵-۲۳. ساختمان در تهران دریافتشده در ۲۰۲۲-۰۵-۲۴.
سگهای تجسسی هلال احمر ۳ نفر را زنده از زیر آوار شناسایی کردند. همچنین دستگاههای زندهیاب ۳ نفر از محبوسان را زنده در زیرزمین پیدا کردند.
[۸۷] همچنین اموال حسین عبدالباقی برای جبران خسارات مالی حادثه مسدود شده است.[۸۸]
ساعت ۲۰:۳۰: تعداد کشتهشدگان به ۶ نفر رسید. عملیات جستوجو و نجات توسط نیروهای هلال احمر در زیرزمین ادامه دارد.
توضیحاتی که معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران در خصوص مشکلات موجود ارائه کرد، مشخص می کند که برخی مواقع به دلیل ملاحظات حقوقی این مدت زمان انتظار طولانی می شود.